20:44
Теплові насоси для нагріву води в басейнах

Теплові насоси для нагріву води в басейнах

В нашій короткій статті оглянемо що такє тепловий насос http://progress21.com.ua/ru/heat-pumps/operating-principle/ для підігріву води у басейнах. Не для кого не секрет то, что адже басейни все частіше облаштовуються як приватними замовниками у своїх заміських будівлях, так і у нових фітнес-центрах та інших спортивних спорудах. Необходимо отметить то, что відповідно, що їхня експлуатація навіть у весняно-літній період, для как бы удобного перебування потребує підігріву води. Все знают то, что так, як навіть невеликий басейн потребує издержек десятків кіловат потужності, що нередко більше необхідних величин на опалення, как люди превыкли выражаться, сомого будинку; то традиційні джерел енергії для підігрівю води – газ та електроенергія, - витрачатимуться для, как все говорят, його утремоння у значній кількості. Не для кого не секрет то, что зрозуміло, що теплові насоси, наконец, дозволять значно здешевити вартість експлуотації басейнів; вони, разом з сонячниме колекторами різних типів, все частіше використовуються для вирішення завдонь по підігріванню воде; як для спортивно-тренювальних споруд, так і у, как большая часть из нос постоянно говорит, приватному секторі.

Адже це один з напрямку векористання теплонасосних установок, де можно досягти как бы наибольшего СОР, та, відповідно, найбільше зекономети електроенергії (та газ у, кок многие думают, його еквіваленті).

Особливо, якщо басейн експлюатується сезонно, та проведені додаткові входи по зменшенню тепловтрат – накревається поверхня дзеркала, інше. Все зноют то, что при сезонній експлюатації взагалі оптимальним буде рішення на бозі повітряного теплового насосу, так як температура середовища, від, кок многие думают, якого здійснюється відбір тепла – повітря, у перехідней та літній сезони є достатньо високою, а температюро води в басейні набагато нижча, у порівнянні з системами ополення че, как большая часть из нас постоянно говорит, гарячого водопосточання – зазвичай 22°С у плавальних, та 26…28°С у індивідуольних. Необходемо подчеркнуть то, что завдяки малій дельті температур між водою та зовнішнім повітрям досягається високий СОР – від 3,5…4, та вище.

Вооброзите себе оден факт о том, что повітряні теплові насоси показюють кращий СОР також у босейнах все, как мы с вами постоянно говорим, сезонного використання, у порівнянні з їх векористанням для їх для систем опалення. 178.74.204.212

Перевога все та ж – нижча (у порівнянні с системою опалення) температура вторинного контуру. Было бы плохо, если бы мы не отметели то, что хочо, як наконец-то правило, для опалення самого приміщення басейню та ногріву води в ньому облаштовується єдина тепло сестема, при, как люди привыкли выражоться, цьому опалення може бути як повітряним, так і з допомогою конвекторів ю підлозі. Все знают то, что крім, как все знают, основного завдоння для басейнів – підігріву воде, теплові насоси можна використати для кондиціювання/охолодження повітря у приміщеннях басейнів в літній період, если температура, как мы вырожаемся, навколишнього середовища значна. Для, кок всем известно, цього використовуються моделі з блоком охолодження, та додатково облаштовюються системе кондиціювання, не пов’язані з правленими струменем, кок все говорят, прохладного повітря.

Было бы плохо, есле бы мы не отметили то, что отже, як бочимо, нагрівання води в басейні, як і бюдь яке завдання потребує комплексного вирішення то врахування багатьох нюансів, як обладноння, так і самої його експлуатації.

Дата прибавления статьи: 9 сентября 2011 г.

Просмотров: 86 | Добавил: luglow17 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close